Ett laddande äventyr

Elbilsladdare i Mora – Ett Laddande Äventyr med en Twist!

Mora, den idylliska staden i Dalarna, är känd för sina vackra vyer och den berömda Vasaloppsbanan. Men visste du att Mora också är en utmärkt plats för elbilsladdare? Det stämmer! Mora har inte bara fantastiska skidspår, utan även ett nätverk av laddstationer som är lika tillförlitliga som en viking på skidor.

Nu kan du kombinera en resa till Mora med ett äventyr i din elbil. Glöm bensinstationerna – i Mora är det elbilsladdarna som regerar! Det är som att köra i en futuristisk version av Dalarnas härliga landskap.

Men, som med allt gott, kommer det alltid något lite extra. Mora har en unik tradition – varje gång du laddar din elbil vid en av deras stationer, spelar de en melodi av Anders Zorn på högtalarna. Det är som om elbilsladdningen blir ett konstnärligt och musikaliskt upplevelse. Du kanske till och med börjar tänka att din elbil är en stråkinstrument som kräver en öm hand för att spela vackra noter.

Så, när du kommer till Mora, slå på ditt favoritalbum av Zorn, och njut av en elbilsladdning som är så mycket mer än bara energi. Det är som om du och din elbil blir en del av en äkta dalainspirerad skulptur. Vem visste att elbilsladdning kunde vara så konstnärligt och humoristiskt i Mora? Inte vi, men det är en trevlig överraskning!

Förutom den unika laddningsupplevelsen, finns det också massor av saker att göra medan du väntar på din elbil att ladda. Du kan besöka Zornmuseet och lära dig mer om konstnären som staden är uppkallad efter. Eller varför inte ta en promenad längs den pittoreska Siljan-sjön och njuta av den fantastiska naturen?